Kuva tulossa
12.01.2024

Pyhän Andreaan risti


Pyhän Andreaan risti (Saltiere ja crux decussata) on itse asiassa kristillinen symboli, sillä ristillä jolla Pyhän Andreaksen sanottiin ristiinnaulituksi, teki hänestä uskonnollisen marttyyrin. Ei ole selvää ristiinnaulittiinko hänet juuri tämän tyyppiselle X ristille vai alkoivat myöhemmät taiteilijat kuvata häntä tällä tavoin erottaakseen Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta.

Nykyisin ristiä käytetään myös BDSM huonekaluna joka on tullut suuren yleisön tietoisuuteen Fifty Shades of Grey kirjoista ja elokuvista.

BDSM:ssä on kyse kahden aikuisen yhteisymmärryksessä kipua ja nautintoa tuottavasta toiminnasta, jonka alistuva osapuoli voi milloin tahansa keskeyttää. Risti on BDSM leikkeihin oiva apuväline, jota voi käyttää seksuaaliseen kiusoitteluun sekä kivun tuottamiseen riippuen siitä kumminpäin alistettava on ristiin sidottu. Rajumman piiskaukseen ja ihan vain hellän sivelyn yhdistelmä voi olla äärimmäisen nautinnollinen kokemus. Osa myös nauttii alistetuksi tulemisesta ja tilanteesta, jossa ei voi vaikuttaa omaan nautintoonsa mitenkään.

Lust Inn haluaa tarjota turvallisen paikan jossa ristiä voi kokeilla oman luotettavan kumppanin kanssa ihan omaan tahtiin. Ristiin voi sitoa molemmat kädet ja jalat tai vaikka vain yhden käden kokeilumielessä. Myös piiskaukseen tai hellään sivelyyn löytyy turvallisia välineitä.

Lust Inn - Tulemisen arvoinen kokemus <3