Varaus- ja peruutusehdot

Lust Inn palveluja koskevat varausehdot

Lust Inn / Putaan Invest Oy noudattaa välittämiensä majoituspalveluiden tilaamisessa, varaamisessa, käytössä ja tilattujen palveluiden peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä varausehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen.

1. Varaaminen ja maksuehdot

Varaajan ja kaikkien kanssamatkustajien tulee olla varausta tehdessään täysi-ikäinen (18 vuotta täyttänyt) ja täysi-valtainen vastuuhenkilö/-majoittuja.

Varaus Online-palvelusta

Asiakkaan tulee maksaa majoitus kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. Maksutapoina ovat verkkopankki tai luottokortti (Visa ja Mastercard).
Maksun suorittamisen jälkeen asiakkaan tulee palata maksupalvelusta takaisin varausjärjestelmään, jotta varaus vahvistuu. Varausvahvistus ja mahdollinen loppulasku lähetetään asiakkaan varausvaiheessa ilmoittamaan sähköpostiin välittömästi varauksen tekemisen jälkeen. Mikäli asiakas ei palaa varauksen vahvistussivulle, varausta ei synny eikä varausohjelma lähetä sähköpostivahvistusta varauksesta. Lust Inn ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta, vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä Lust Inn myyntipalveluun.

Varaus myyntipalvelusta

Varauksen voi tehdä myös sähköpostilla info@lustinn.fi, jonka jälkeen Lust Inn lähettää asiakkaalle vahvistuksen alustavasta varauksesta ja laskun postitse tai sähköpostilla.  Asiakkaan tehdessä varauksen sähköpostilla lisätään varaukseen toimitusmaksu 25 €. Varaus vahvistuu lopullisesti, kun lasku on maksettu.

Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 pv sisällä laskun päiväyksestä.

Varausvahvistusviestissä ilmoitetaan majoituskohteen huoltajan nimi ja yhteystiedot sekä ajo-ohje avainten luovutuspaikkaan ja majoituskohteeseen. Majoituskohteen avainkoodi ilmoitetaan asiakkaalle ennen majoituksen alkua.

2. Peruutukset

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti tai muutoin olosuhteet huomioiden tarkoituksenmukaisella tavalla Lust Inn myyntipalveluun. Varaus ei peruunnu automaattisesti, jos laskun jättää maksamatta vaan asiakkaan on aina peruttava varaus kirjallisesti. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Lust Inn varaamolle.

Jos asiakas peruuttaa varauksensa:

 • 28 pv ennen varauksen alkamista, palautetaan maksettu suoritus vähennettynä peruutusmaksulla 45 €
 • myöhemmin kuin 28 pv mutta viimeistään 14 pv ennen oleskelun alkamista, pidätetään 30% varauksen kokonaishinnasta.
 • myöhemmin kuin 14 pv ennen varauksen alkamista tai asiakas ei ilmoita Lust Inn myyntipalveluun ennen varauksen alkamista siitä, ettei hän käytä varaamiaan palveluja, on Lust Inn varaamolla oikeus periä varauksen koko hinta. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus.
 • Jos asiakas keskeyttää varauksensa ja poistuu lomakohteesta ennen vuokra-ajan päättymistä, ei käyttämättä jääneeltä ajalta makseta korvausta.

Mikäli varaus peruutetaan ennen palvelun alkamista, mutta varauksen teon jälkeen sattuneen äkillisen sairauden, tapaturman tai kuolemantapauksen johdosta, joka on sattunut asiakkaalle tai hänen lähiomaiselleen, on asiakkaalla oikeus saada palvelusta maksettu hinta takaisin vähennettynä toimistokulut 100 €. Kyseisissä tapauksissa korvausta maksetusta palvelusta voi hakea mahdollisen matkavakuutuksen kautta. Tapahtumasta on ilmoitettava palveluntarjoajalle välittömästi ja esitettävä hyväksyttävä selvitys esim. lääkärintodistus. Mikäli peruutus tapahtuu majoituskohteen vuokrauksen jo alettua, ei palvelun kokonaishintaa palauteta.

3. Varauksen muuttaminen

Mikäli asiakas muuttaa varausta (lomakohdetta, loman ajankohtaa, lisäpalveluja tai henkilömäärää), on Lust Inn varaamolla oikeus veloittaa tästä aiheutuvina muutoskuluina 30 €. Muutos on tehtävä viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen varausajankohdan alkua. Tätä myöhemmin tehtyjä muutoksia pidetään aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena.

4. Lust Inn keskusvaraamon oikeus peruuttaa varaus

Mikäli asiakas ei hoida maksuja määräpäivään mennessä, Lust Inn varaamolla on oikeus perua varaus.

Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure), Lust Inn voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa suoritukset takaisin. Lust Inn:n vastuu rajoittuu vain asiakkaan maksaman summan palauttamiseen, eikä velvoitetta korvaavan kohteen tarjoamiselle ole. Mahdollisuuksiensa mukaan Lust Inn voi tarjota varauksen vaihtamista toiseen majoituskohteeseen. Force majeure -esteen takia irtisanotusta sopimuksesta asiakkaalle mahdollisesti syntyneitä kuluja ei korvata.

5. Marjoituskohteen avainten luovutus

Majoituskohteessa on älylukko, johon avainkoodi luovutetaan asiakkaalle ennen majoituksen alkamista sähköpostilla. Asiakkaan on huolehdittava, että hänen sähköpostiosoitteensa on ilmoitettu oikein.

Asiakkaan velvollisuutena on tarkistaa varaus vahvistuksessa saamansa ohjeet ja toimia niiden mukaan.

6. Oleskelu kohteessa

Majoituskohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka.

 • Iltakäyttöön varattu mökki on käytössä klo 16.00-23.00 välisen ajan.
 • Parvitilat eivät sisälly iltakäytön hintaan. Eli mikäli sängyssä on oleskeltu, veloitetaan siitä sopimussakkoa 250€
 • Iltakäyttöön kuuluu myös saunan vapaa käyttö, huomioithan, että pyyhkeet eivät kuulu hintaan.

Vuokraan sisältyy varatun majoituskohteen käyttöoikeus varatulle ajalle, myös ulkoporeallas (poreallas iltakäytössä hinnaston mukaisesti). Normaalit energiakulut, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat, ruokailuvälineet, patjat, peitot, kosteudenkestävä patjansuojukset ja tyynyt sisältyvät hintaan. Hintaan sisältyvät myös päivittäisessä asumisessa tarvittava tarpeisto mm. roskapussit, pefletit, wc- ja talouspaperit, astianpesuaineet. Liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat hintaan, pois lukien iltakäyttö.

Majoituskohde luovutetaan asiakkaan käyttöön siivottuna. Majoituskohteen siivouksesta loman aikana huolehtii asiakas itse. Siivoathan omat roiskeet ja eritteet heti toiminnan jälkeen itse. Yhteiskäyttöön tarkoitetut välineet desinfioidaan joka asiakkaan jälkeen. Asiakkaan tulee kuitenkin pestä käytetyt välineet ja kondomin käyttö on pakollista.  Majoitukseen sisältyy loppusiivous. Loppusiivoukseen ei sisälly astioiden tiskaus ja roskien vienti. Lisäksi asiakkaan edellytetään luovuttavan majoituskohteen normaalin asumisen jäljiltä eli huonekalut paikoillaan ja muut varusteet ehjinä.

Mikäli kohteessa joudutaan tekemään normaalista poikkeava siivous, veloitetaan asiakkaalta sakko ( 250 € ) + aiheutuneet siivouskulut. Mikäli asiakas ei noudata porealtaan hoito-ohjeita tai ilmoita mahdollisesta rikkoontumisesta (huom. jäätymisen mahdollisuus talvisaikaan) veloitetaan vuokralaiselta aiheutuneet kulut tai mahdolliset siivouskulut.

Kaupallinen toiminta kohteessa on kielletty ellei siitä ole sovittu erikseen Lust Inn varaamon kanssa. Laittomasta toiminnasta ilmoitetaan poliisille.

7. Henkilömäärä

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin varausvahvistuksessa on ilmoitettu. Esimerkiksi juhlista ja muista tilaisuuksista, joissa majoituskohteen henkilömäärä tilapäisesti ylittyy, tulee ilmoittaa ja sopia ennakkoon. Teltan, asuntoauton ja -vaunun käyttö majoitustarkoitukseen majoituskohteen tontilla on kielletty.

Kaikkien majoituskohteessa majoittuvien tai vierailevien tulee olla täysi-ikäisiä.

8. Majoituspaikan säännöt

Varaaja on vastuussa vuokrattavasta tilasta ja sen irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas sitoutuu majoituskohteessa olevaan käyttöohjekirjaan ja noudattamaan siinä olevia ohjeita ja määräyksiä kaikkien huonekalujen ja laitteiden osalta. Ohjeiden vastainen toiminta voi aiheuttaa vaaraa kiinteistölle ja asiakkaalle sekä korvausvastuun asiakkaalle.

Haluamme tarjota asiakkaillemme tasokkaan majoituskokemuksen. Meille on tärkeää, että jokaiselle asiakkaalle on tarjolla siisti ja hygieninen majoituskohde.

 • Kunnioita sekä itsesi että kumppanin seksuaalista itsemääräämisoikeutta. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että kaikilla osapuolilla on oikeus sanoa ei missä tahansa vaiheessa, myös sinulla.
 • Ole tarkkana päihteiden käytön kanssa: kun et ole selvin päin, saatat ottaa enemmän riskejä ja rikkoa tahattomasti omia ja kumppanisi rajoja. Selvin päin kokemus on todennäköisesti nautinnollisempaa ja muistat sen vielä jälkeenpäin.
 • Siivoa mahdolliset eritteet heti aktin jälkeen.
 • Kohteessa on levitettävä sohva, huolehdithan sohvan riittävästä suojauksesta tahrojen välttämiseksi.
 • Ei eritteitä porealtaaseen – noudata porealtaan ohjeita.
 • Majoituskohteessa on myytävänä tuotteita. Avattu pakkaus (sinetti irroitettu) on ostopäätös.
 • Parvella sijaitseva häkki lukitaan omalla vastuulla ja omalla lukolla. Lust Inn ei tarjoa minkäänlaista lukitusmahdollisuutta häkkiin.
 • Yhteiskäyttöön tarkoitetuissa välineissä tulee käyttää kondomia. Kondomeita on tarjolla majoitustiloissa.
 • Käytetyt välineet tulee pestä itse vedellä tai miedolla pesuaineella, jonka jälkeen ne laitetaan käytettyjen välineiden koriin.
 • Jos huomaat, että jokin yhteiskäyttöön tarkoitettu laite tai väline on viallinen, ilmoitathan siitä välittömästi.
 • Otathan huomioon omassa toiminnassasi myös naapurikiinteistöjen asukkaat. Kohde sijaitsee kaava-alueella jossa naapurit ovat lähellä.
 • Kohteessa on käytettävissä kevyttulisija/takka. Tulisijan käytössä on noudatettava erityistä varovaisuutta. Tulta ei saa jättää valvomatta. Avaa parvella oleva pelti ennen tulisijan käyttöä. Tarkista, että tulisijassa ei ole tulta tai hiillosta kun suljet pellin.
 • Avotulen teko on kielletty.
 • Kiuasta ei saa peittää.
 • Kohteessa on sähkölämmitys. Lämmitystä ei saa säätää tai sammuttaa. Ilmalämpöpumppua voit käyttää lämmitykseen tai viilennykseen.
 • Nukkumatilat sijaitsevat parvella. Noudatathan varovaisuutta portaissa.
 • Hintaan sisältyy loppusiivous. Jätäthän mökin siistiin kuntoon ja tiskaat käyttämäsi astiat. Mikäli kohteessa joudutaan tekemään normaalista poikkeava siivous, veloitetaan asiakkaalta 250 € lisämaksu sekä aiheutuneet siivouskulut.

9. Tupakointi ja lemmikit

Tupakointi on ehdottomasti kielletty majoituskohteissa! Mikäli majoituskohteessa on tupakoitu, veloitamme puhdistuskulut (min. 300€).

Lemmikit eivät ole sallittuja. Lust Inn -keskusvaraamo ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille.

10. Paljut ja kylpytynnyrit

Runsaan veden ja polttopuiden kulutuksen vuoksi kaikenlaiset itse tuodut tai vuokrattavat paljut ja kylpytynnyrit ovat kielletty. Ne aiheuttavat myös häiriötä naapureille ja tyhjennysvesi aiheuttaa eroosiota ja liukkautta. Luvattomasta paljun tai kylpytynnyrin käytöstä peritään 400 € suuruinen sakkomaksu.

11. Sähköautojen lataaminen

Sähkö-/hybridiautojen lataussähkö ei sisälly majoituskohteiden hintaan. Autoja ei saa ladata majoituskohteen sähköverkosta.

12. Vahingot

Asiakkaana vastaat tahallasi tai huolimattomuudellasi aiheuttamistasi vahingoista (kuten tupakointi huoneessa, vikatilanteesta ilmoittamatta jättäminen, kotirauhan rikkominen tms.), jonka sinä tai sinun vieraasi aiheuttavat majoituskohteelle. Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

Asiakas on velvollinen korvaamaan asiakkaan omasta huolimattomuudesta tai ohjeiden vastaisesta toiminnasta aiheutuneet huollon aiheettomat käynnit huollon kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan.

13. Häiriötilanteet

Mikäli asiakas ei Lust Inn varaamon tai sen edustajan antamasta huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on Lust Inn:llä tai sen edustajalla oikeus purkaa asiakkaan tekemä varaus välittömästi. Kaikista toimenpiteistä aiheutuvat kulut laskutetaan asiakkaalta eikä maksettua vuokrahintaa palauteta.

14. Huomautukset

Kaikki majoituskohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on ilmoitettava Lust Inn varaamoon p. 0400 330 470 tai sähköpostitse info@lustinn.fi. Mikäli asiakas ei ole lomansa aikana ollut yhteydessä mahdollisista epäkohdista Lust Inn varaamoon, hän menettää oikeuden mahdollisiin hyvityksiin.

Mikäli asiaa ei saada korjattua eikä asiaan saada tyydyttävää ratkaisua vuokrausaikana, asiakas voi tehdä kirjallisen huomautuksen Lust Inn varaamolle viikon kuluessa majoitusvarauksen päättymisestä.

Jos asiakas ja Lust Inn varaamo eivät pääse yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa riita-asian kuluttajanvalituslautakunnan käsiteltäväksi.

15. Vahingonkorvaukset

Lust Inn ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai muusta ennalta arvaamattomasta syystä, jota Lust Inn varaamo tai apuna käytetty elinkeinonharjoittaja ei olisi voinut estää mahdollisimman huolellisesti menetellenkään. Lust Inn varaamon on ilmoitettava asiakkaalle esteestä viipymättä ja pyrittävä toimimaan niin, että asiakkaan kärsimä vahinko jää mahdollisimman pieneksi.

Lust Inn varaamo ei ole velvollinen korvaamaan luonnonolosuhteista, hyönteisistä, myyristä/hiiristä, muurahaisista, odottamattomista säänvaihteluista, rakennustöistä tai rakennelmista naapuritonteilla, omistajan tekemistä varustelu- tai muista muutoksista, joita ei ole ilmoitettu Lust Inn varaamolle tai kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista (esim. katkokset vesi-, sähkö-, internet- tai tv-verkossa) asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja.

16. Virheellinen hintatieto

Virheellinen hintatieto ei sido Lust Inn varaamoa, jos hinta on niin selvästi virheellinen, että asiakkaankin pitää se ymmärtää. Tällainen tilanne on esimerkiksi silloin, jos ero ilmoitetun hinnan ja todellisen hinnan välillä on huomattavan suuri tai väärää hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon verrattuna.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 
Internet-maksamisen lisäehdot

Suomen Verkkomaksut on verkkomaksamiseen erikoistunut yritys, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla. Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Lust Inn varaamo toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.
Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Majoituskohteen säännöt

Vaikka Lust Innissä lähes kaikki on sallittua, tarvitsemme muutamia sääntöjä turvallisen majoituksen takaamiseksi. Tutustuthan huolella kohteen varausehtoihin varausta tehdessäsi. Tässä muutama perussääntö:

 1. Lust Inn on K-18-kohde. Varaajan ja kaikkien kanssamatkustajien tulee olla varausta tehdessään täysi-ikäisiä.
 2. Kunnioita sekä itsesi että kumppanin seksuaalista itsemääräämisoikeutta. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että kaikilla osapuolilla on oikeus sanoa ei missä tahansa vaiheessa, myös sinulla.
 3. Ole tarkkana päihteiden käytön kanssa: kun et ole selvin päin, saatat ottaa enemmän riskejä ja rikkoa tahattomasti omia ja kumppanisi rajoja. Selvin päin kokemus on todennäköisesti nautinnollisempaa ja muistat sen vielä jälkeenpäin.
 4. Siivoa mahdolliset eritteet heti aktin jälkeen.
 5. Ei eritteitä porealtaaseen!
 6. Kohteessa on levitettävä sohva, huolehdithan sohvan riittävästä suojauksesta tahrojen välttämiseksi.
 7. Majoituskohteessa on myytävänä tuotteita. Avattu pakkaus (sinetti irroitettu) on ostopäätös.
 8. Parvella sijaitseva häkki lukitaan omalla vastuulla ja omalla lukolla. Lust Inn ei tarjoa minkäänlaista lukitusmahdollisuutta häkkiin.
 9. Yhteiskäyttöön tarkoitetuissa välineissä tulee käyttää kondomia. Kondomeita on tarjolla majoitustiloissa.
 10. Käytetyt välineet tulee pestä itse vedellä tai miedolla pesuaineella, jonka jälkeen ne laitetaan käytettyjen välineiden koriin.
 11. Jos huomaat, että jokin yhteiskäyttöön tarkoitettu laite tai väline on viallinen, ilmoitathan siitä välittömästi.
 12. Otathan huomioon omassa toiminnassasi myös naapurikiinteistöjen asukkaat. Kohde sijaitsee kaava-alueella jossa naapurit ovat lähellä.
 13. Kohteessa on käytettävissä kevyttulisija / takka. Tulisijan käytössä on noudatettava erityistä varovaisuutta. Tulta ei saa jättää valvomatta. Avaa parvella oleva pelti ennen tulisijan käyttöä. Tarkista, että tulisijassa ei ole tulta tai hiillosta kun suljet pellin.
 14. Avotulen teko on kielletty.
 15. Kiuasta ei saa peittää.
 16. Kohteessa on sähkölämmitys. Lämmitystä ei saa säätää tai sammuttaa. Ilmalämpöpumppua voit käyttää lämmitykseen tai viilennykseen.
 17. Nukkumatilat sijaitsevat parvella. Noudatathan varovaisuutta portaissa.
 18. Tupakointi on ehdottomasti kielletty.
 19. Lemmikit eivät ole sallittuja.
 20. Hintaan sisältyy loppusiivous. Jätäthän mökin siistiin kuntoon ja tiskaat käyttämäsi astiat. Mikäli kohteessa joudutaan tekemään normaalista poikkeava siivous, veloitetaan asiakkaalta 250 € lisämaksu sekä aiheutuneet siivouskulut.
 21. Nauti Lust Inn -kokemuksestasi!